Lūk, kā sākt lietot ortopēdiskās muguras nestuves

Lūk, kā sākt lietot ortopēdiskās muguras nestuves

Weicode oficiālā vietne — lietotāju atsauksmes, cena un pirkšanas vietaŠādos gadījumos muguras nestuves var būt ļoti noderīgas, ja tās tiek izmantotas uzraudzībā.

Tomēr tie nav ātrs risinājums, un tajos nav ņemta vērā cilvēka poza, spēks, traumu vēsture vai dzīvesveida izvēle. Tie visi ir svarīgi faktori, lai noteiktu, vai ortopēdiskās muguras nestuves jums būs vai nē.

Vai ortopēdiskās muguras nestuves ir drošas?

Jā, ortopēdiskās muguras nestuves ir drošas, taču ir daži galvenie punkti, kas jāņem vērā, lai nodrošinātu drošību. Pozicionēšana ir svarīga, tāpēc pievērsiet uzmanību tam, kā uzkāpjat nestuvēm un nokāpjat no tām. Sāciet ar “zemo” līmeni, lai atvieglotu sevi, un, ja nepieciešams, varat paaugstināt līmeni.

Ja jums ir veselības traucējumi, noslīdējis disks vai kāds īpašs muguras ievainojums, izvairieties no muguras nestuvju izmantošanas, kamēr medicīnas speciālists jums nav ieteicis to darīt droši.

Ortopēdisko muguras nestuvju priekšrocības

Pareizi lietojot, ortopēdiskās muguras nestuves var sniegt šādas priekšrocības:

  • Elastīgums. Var palīdzēt palielināt mugurkaula elastību un uzlabot stāju;
  • Stress. Samazina slodzi un stresu uz mugurkaula;
  • Elpošana. Var palīdzēt atvērt krūšu kauliņu, kas veicina dziļāku elpošanu plaušās, nodrošinot vairāk skābekļa jūsu asinīm, palīdzot uzlabot garastāvokli un garīgo labklājību;
  • Pašaprūpe. Var būt daļa no pašaprūpes rutīnas garas dienas beigās, lai palīdzētu mazināt prātu un uzlabot miegu;
  • Relaksācija. Gravitācija veic darbu, lai jūs varētu atpūsties bez piepūles, līdzīgi kā atjaunojošā jogas pozā.

Kā lietot ortopēdiskos muguras nestuves

Ir svarīgi pakāpeniski ieviest muguras nestuves savā rutīnā. Sāciet ar sesijām, kas ilgst dažas minūtes. Varat to iekļaut savā rutīnā trīs reizes nedēļā un palielināt biežumu, lai pielāgotos savām vajadzībām. Vienmēr klausieties savā ķermenī, jo katra vajadzības ir atšķirīgas.

Lūk, kā sākt lietot ortopēdiskās muguras nestuves:

  • Novietojiet sevi. Apgulieties uz muguras daļēji guļus stāvoklī, kājas zem ceļgaliem. Rokas ir garas pie ķermeņa. Pārliecinieties, ka nestuves atrodas jums līdzās sasniedzamā attālumā;
  • Pārvietojiet nestuves. Iesaistiet savu kodolu un paceliet gurnus uz augšu tilta stāvoklī, lai sēžas muskuļi būtu no zemes, pēc tam pabīdiet nestuves zem muguras un atpūtieties atpakaļ. Pārliecinieties, vai nestuvju vidusdaļa ir vienā līnijā ar nabu. Tam vajadzētu atbalstīt jūsu mugurkaula dabisko izliekumu;
  • Atpūsties. Palieciet šeit dažas minūtes vai palieliniet ilgumu laika gaitā atkarībā no jūsu pašsajūtas. Ja nepieciešams papildu atbalsts, novietojiet zem galvas spilvenu. Koncentrējieties uz savu elpu.

Labākās ortopēdiskās muguras nestuves, ko iegādāties

Var justies nepārspējami zināt, ar ko sākt, meklējot ortopēdiskas muguras nestuves, jo tirgū ir tik daudz iespēju. Pārliecinieties, ka iepērkaties no uzticama uzņēmuma un noteikti izlasiet atsauksmes. Meklējiet ortopēdiskas nestuves ar akupresūras mezgliem, regulējamiem līmeņiem, atmiņas putu spilventiņu papildu komfortam un mīkstu mugurkaula sloksni atbalstam.

Vai ortopēdiskās muguras nestuves var uzlabot stāju?

Ja mugurkaula krūšu daļā ir viegla kifoze (mugurkaula augšdaļas un plecu noapaļošana uz priekšu) vai mugurkaula jostas daļas elastības trūkums, ortopēdiskas muguras nestuves var būt ļoti noderīgas, lai uzlabotu stāju. Tomēr ir arī citas iespējas, kas potenciāli var radīt līdzīgus efektus, piemēram, salocīta spilvena izmantošana vai mugurkaula izstiepšana, lai atvieglotu simptomus, kaķa jostasvietas un gurnu izstiepšana. ātrais labojums. Spēka un kondicionēšanas vingrinājumi, piemēram, pilates, sniegs jums daudz vairāk priekšrocību ilgtermiņā. Ortopēdisko muguras nestuvju izmantošana, vienlaikus ievērojot konsekventu kustību rutīnu, var papildināt, taču jūsu rezultāti var būt ierobežoti, ja nestuves izmantojat kā solo rīku.

AtcerietiesPirms lietošanas konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu!

Ir daudz informācijas par zinātniskiem pētījumiem par ilgmūžību un veselīgu novecošanu. Dabiskās pārtikas rūpniecībā ir neskaitāmi jauni produkti, no kuriem katrs apgalvo, ka ir līderis ilgmūžības uztura bagātinātāju jomā. Bet vai visi produkti ir radīti vienādi? Vienam produktam, ko sauc par kvercetīnu, kam ir spēcīgas antioksidanta īpašības, ir daži daudzsološi pētījumi, kas liecina par potenciālu samazināt ar vecumu saistītu slimību sastopamību.

Galvenās līdzņemamās lietas:

  • Šūnu novecošanās notiek, kad šūnas vairs nespēj vairoties vai atjaunoties, kas var izraisīt ar vecumu saistītu samazināšanos un hroniskas slimības.
  • Kvercetīns ir flavonoīdu augu savienojums, kas atrodams augļos un dārzeņos un kam piemīt spēcīgas antioksidanta un pretiekaisuma īpašības šūnu atbalstam.
  • Ideāli ir iegūt kvercetīnu ar uzturu. Papildinājumi ir pieejami, konsultējoties ar savu veselības aprūpes sniedzēju.
  • Vairāki pētījumi ar dzīvniekiem un in vivo ir devuši dažus labvēlīgus rezultātus, taču ir vajadzīgi koncentrētāki pētījumi, kas balstīti uz cilvēkiem.

Kas ir novecošana?

Novecošana ir sarežģīts process, kas noved pie fiziskām fizioloģisko funkciju pasliktināšanās pazīmēm, kas izraisa sirmus matus, krunkainu ādu un redzes samazināšanos, kā arī citas pazīmes. Šūnas noveco, samazinot to spēju dalīties, līdz tās vispār pārtrauc dalīties, ko sauc arī par šūnu novecošanos.

Turklāt novecojošās šūnas zaudē spēju sazināties un sevi labot. Šūnu vielmaiņas rezultātā radušos atkritumu uzkrāšanos kļūst grūtāk izvadīt, kas var izraisīt turpmākus bojājumus. Pakāpeniska šūnu funkciju pasliktināšanās izraisa tipiskas novecošanas pazīmes un palielina ar vecumu saistītu slimību risku.

Kas ir kvercetīns?

Kvercetīns ir dabisks augu pigments, kas pazīstams kā flavonoīds, kas atrodams dažādos augļos, dārzeņos, riekstos un graudos. Notiek pētījumi par wuercetīna ieguvumiem veselībai, un daži daudzsološi atklājumi ar vecumu saistītu slimību novēršanā, atbalstot veselīgu šūnu darbību.

Daži pārtikas produkti, kas satur kvercetīnu, ietver, bet ne tikai:

  • Sīpoli
  • Brokoļi
  • Čili pipari
  • Sparģeļi
  • Spināti
  • Sarkanās vīnogas
  • Ķirši
  • Mellenes
  • Avenes
  • Āboli
  • Citrusaugļi
  • Melnā tēja
  • Zaļā tēja

Kā darbojas kvercetīns?

Kvercetīns aizsargā no šūnu bojājumiem kā spēcīgs antioksidants, mazinot iekaisumu un uzlabojot šūnu darbību. Iedziļinoties sīkāk, kvercetīns ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas attīra un neitralizē brīvos radikāļus. Brīvie radikāļi ir nestabilas molekulas, kas laika gaitā sadala šūnas, izraisot oksidatīvo stresu un šūnu bojājumus. Brīvie radikāļi rodas iekšēji, caur šūnu vielmaiņu, vai ārēji, no tādiem avotiem kā smēķēšana, piesārņojums, alkohols, saules iedarbība, pesticīdi un cepta pārtika.

Turklāt kvercetīns ir efektīvs pretiekaisuma līdzeklis, kas atbalsta veselīgu novecošanos, mazinot hronisku iekaisumu un uzlabojot imūnsistēmu. Tas arī novērš histamīnu, citokīnu un enzīmu izdalīšanos, kas ir atbildīgi par iekaisuma procesu. Tā rezultātā kvercetīns var ietekmēt iekaisuma stāvokļus, piemēram, sirds un asinsvadu slimības, insultu, hipertensiju, diabētu un artrītu.

Turklāt pētījumi liecina, ka kvercetīns uzlabo signalizācijas ceļus šūnu procesiem, kas samazinās līdz ar novecošanos. Tas notiek, aktivizējot fermentus un modificējot šūnu proteīnus, kas kavē pārmērīgu šūnu cikla veidošanos, kas konstatēta vēža veidos. Kvercetīns arī palīdz novērst DNS bojājumus, tāpēc daži cilvēki to ir izmantojuši kā vēža profilakses veidu.

Kvercetīna pētījumi

Liela daļa pētījumu par kvercetīnu ir veikti pētījumos ar dzīvniekiem, taču ir veikti daži populācijas pētījumi ar daudzsološiem rezultātiem. Ir nepieciešami turpmāki pētījumi par cilvēkiem.

  • Sirds un asinsvadu slimība. Saskaņā ar pētījumu, kas publicēts European Journal of Medicinal Chemistry, kvercetīna antioksidanta un pretiekaisuma īpašības padara to par potenciālu dziedinošo līdzekli sirds un asinsvadu slimībām. Pamatojoties uz jaunākajiem pētījumiem, ir jāņem vērā tā ieguvumi sirdij.
  • Diabēts. Rakstā, kas publicēts Life, pārskats par pētījumiem, kas veikti ar dzīvniekiem ar cukura diabētu, liecina, ka kvercetīns var pazemināt glikozes līmeni asinīs, uzlabot glikozes toleranci un uzlabot vielmaiņu. Tās antioksidanta un pretiekaisuma īpašības palīdz uzlabot aizkuņģa dziedzera darbību. Lai izpētītu kvercetīnu kā iespējamu diabēta ārstēšanas līdzekli, ir vajadzīgi vairāk uz cilvēkiem balstītu pētījumu.
  • Alcheimera slimība (AD). Pateicoties kvercetīna antioksidanta un pretiekaisuma īpašībām, tas var mazināt iekaisumu, kas veicina AD un citas demences. Tas var arī aizsargāt un atbalstīt smadzeņu darbību, palīdzot novērst neirodeģenerāciju. Viens Japānas pētījums atklāja, ka veseli gados vecāki pieaugušie, kuri 24 nedēļu laikā lietoja ar kvercetīnu bagātu pārtiku, uzrādīja tiešu kognitīvo spēju uzlabošanos, salīdzinot ar tiem, kuri lietoja placebo.
  • Parkinsona slimība (PD). Pateicoties kvercetīna neiroprotektīvajai iedarbībai, samazinās šūnu izmaiņas, kas izraisa Parkinsona slimību. Pētījumi liecina par nākotnes solījumu izmantot kvercetīnu kā palīgvielu centrālās nervu sistēmas traucējumu ārstēšanā. Vienā pētījumā tika aplūkots PD peles modelis, atklājot, ka kvercetīns ir daudzsološs līdzeklis PD ārstēšanai kā neiroprotektīvs līdzeklis, un ir nepieciešami turpmāki pētījumi.

Kvercetīna piedevas

Pirms kvercetīna piedevas pievienošanas ikdienas devai jums jākonsultējas ar savu veselības aprūpes sniedzēju. Kvercetīna uztura bagātinātāji ir pieejami 500 līdz 1000 mg devās līdz 12 nedēļām. Grūtniecēm un mātēm, kas baro bērnu ar krūti, nevajadzētu lietot kvercetīna piedevas. Turklāt dažām zālēm var būt nevēlamas reakcijas, ja tās tiek kombinētas ar kvercetīnu.

Dažas kvercetīna piedevas lietošanas blakusparādības var būt galvassāpes, kuņģa darbības traucējumi, slikta dūša, vemšana un caureja. Turklāt lielākas kvercetīna devas var izraisīt nieru bojājumus. Kvercetīna piedevas paši par sevi slikti uzsūcas, tāpēc to lietošana kopā ar C vitamīnu veicinās uzsūkšanos. Ir pierādīts, ka kvercetīns, ko lieto kopā ar cinku, uzlabo imunitāti.

Lai gan turpmāki pētījumi par kvercetīna potenciālu ar vecumu saistītu slimību profilaksē un ārstēšanā ir izdevīgi, šodien ir priekšrocības, palielinot ar kvercetīnu bagātu pārtiku. Tas var būt tikpat vienkārši kā mellenes vai ķiršu pievienošana graudaugiem vai veselu ābolu uzkodas.

Contents